Prøv Flex5X med 50% rabat

Prøv Flex5X med 50% rabat

Flex5x tager sig af muskler og led. Kosttilskuddet kombinerer 5 af naturens mest effektive næringsstoffer. K2-vitamin hjælper med at styrke knoglevæv og knogledannelse, og D3 hjælper med at opretholde normal muskelfunktion.

Kollagen-tilskud
Kollagen er et af kroppens vigtigste proteiner. Det fungerer som bindemiddel i kroppen og spiller en uundværlig rolle som byggesten til led, knogler og brusk. Men et kollagen-tilskud er ikke bare et kollagen-tilskud. Derfor bør du gøre dig nogle overvejelser i forhold til hvilken type kollagen du vælger, og hvordan du indtager tilskuddet.

Kollagen-tilskud er kommet på alles læber, og det er ikke uden grund. Det spiller nemlig en vigtig rolle i kroppen, og ved at sørge for at få tilstrækkeligt med kollagen enten via kosten eller som tilskud, gør du dig selv en tjeneste.

Kollagen-tilskud fås i mange former: Alt lige fra pulver som blandes op i væske, til kapselform – og enten som et helt rent produkt eller i kombination med andre virksomme ingredienser. Oftest kommer kollagenet (også stavet collagen) fra kvæg og marine kilder.

Øvrige nyheder